آموزش درست کردن انواع سبزه عید

آموزش درست کردن انواع سبزه عید

آموزش درست کردن انواع سبزه عید

سبزه عدسی:

حدودا ۱۶-۱۸ روز قبل از عید داخل کاسه مقداری عدس ریخته و با آب پر می‌کنیم و می گذاریم چند روز در دمای اتاق بماند. عدس معمولا آب را به خود جذب می‌کند.
گاهی‌ کنترل می‌کنیم و اگر آب عدس کشیده شده بود باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم و می گذارم تا عدس‌ها جوانه بزنند {گندم یا عدس داخل آب جوانه نمیزند.فقط باید کاملا خیس بخورند. وقتی عدس های خیس خورده را لای دستمال نم دار منتقل کنیم شروع به جوانه زدن می کنند} بهتر هست که آب عدس را هر روز عوض کنیم چون ترشیده و کف می‌کند.

 

بانك پروژه و پايان نامه دانشجويي