طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

مواد لازم برای تهیه :

سینه کامل یک مرغ
زعفران آب‌کرده ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
پودرسیر ۱ قاشق غذاخوری
اسفناج پخته ۲۰۰ گرم
سوسیس فرانکفورتر ۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

 

بانك پروژه و پايان نامه دانشجويي

سوپ ترش

سوپ ترش

سوپ ترش

   مواد لازم :  گوشت سردست و ماهیچه ۱٫۵ کیلو -کلم برگ ۱ کیلو گرمریز شده – هویج ۳ عدد خلال شده – چغندر قرمز ۱ عدد خلال شده – سیب زمینی ۳ عدد خلالشده – لوبیا سبز ۱۵۰ گرم – لوبیا قرمز یا چیتی ۲۰۰ گرم پخته شده (میتوان از کنسروآن استفاده کرد) – خامه ۱۵۰ گرم – نمک فلفل زرد چوبه به مقدار لازم – رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری پیاز متوسط ۱ عدد
   طرز تهیه: گوشت را پس از تمیز کردن قطعه قطعه کرده همراه با پیاز خرد شده و زرد چوبه و آب میگذاریم بپزد سپس چغندر و لوبیا سبز را اضافه میکنیم پساز پختن – کلم برگ را جدا تفت داده و به آن اضافه میکنیم هویج و لوبیا چیتی و سیب زمینی را در آن ریخته و نمک وفلفل آن را اندازه میکنیم بعد از آنکه سوپ کمی جاافتاد رب گوجه فرنگی را کمی تفت می دهیم و به آن اضافه میکنیم اگر سوپ شل بود می توان کمی سس سفید به آن اضافه کرددر آخر خامه رابا یک ملاقه از سوپ مخلوط کرده داخل ظرف سوپ بریزید و فورا” زیر آن را خاموش کنیدسپس سوپ را در ظرف سوپ خوری ریخته و میتوان روی آن را با خامه و جعفری ریز شده تزئین نمود این یک سوپ روسی میباشد 

 طرز تهیه سس سفید یک قاشق کره را روی حرارت آب کرده ۲قاشق آرد را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم – سپس کمی آب گوشت به آن کم کم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سس غلیظ شود.

مجموعه کامل آموزش مسائل زناشویی

چای دو رنگ

چای دو رنگ هم از زمانیکه چای در ایران مرسوم شده , در مراسم خواستگاری و مجالس مهم باب شد . در گذشته یکی از هنرهای زنان ایرانی درست کردن چای دو رنگ بود که کم کم به مرور زمان کمرنگ شده و امروزه در مواردی خاص و یا در خانواده هایی اصیل به چشم میخوره . روش درست کردن چای دو رنگ ساده ست ولی کمی نیاز به صبر و حوصله و دقت داره :

 

طرز تهیه:

استکان های کمر باریکتون رو در بیارن و یک چای خوش رنگ دم کنید و آماده بشین برای درست کردن چای دو رنگ . اول نصف استکان رو آب جوش بریزین و چند حبه قند توی استکان بندازین و با قاشق چای خوری هم بزنین تا قند حل بشه . غلظت قند باید زیاد باشه و به حد اشباع برسه . یعنی وقتی که قند میندازین دیگه حل نشه و شیره ماننده بشه . برای این منظور تعداد ۴ تا ۶ حبه قند کافیه . حالا توی یک کاسه چای خالص بریزین و با استفاده از یک قاشق یا ملاقه کوچک به آرومی و کم کم روی این شیره چای بریزین . میبینین که آب در پایین و چای در بالا قرار میگیره . به همین سادگی .



شابلون طراحي ابرو

وقتی مهمون سرزده میادخونتون چیکارمیکنید؟

 

در مواقع رسیدن مهمان سر زده این ۳ نکته را از ما داشته باشید…..

۱) فر یا گاز را گرم کنید:

قبل از این‌که حتی دستانتان را برای پخت غذا بشویید، گاز یا فر را روشن کنید تا داغ شود. حتی می‌توانید کتری را روی گاز بگذارید تا جوش بیاید. در این صورت ۱۵ دقیقه تا گرم شدن فر، جلو می‌افتید.

ویژه

رزرو هتل های مشهد

طرز تهیه خوراک قارچ با برنج

مواد لازم برای ۲ نفر

برنج: ۲پیمانه

قارچ: ۱۵۰ گرم

پیاز: یک عدد بزرگ

نمک به مقدار لازم

ادویه‌ کاری: یک قاشق غذاخوری

سینه مرغ آب‌پز شده: یک عدد بزرگ

کره: ۱۵۰ گرم
زعفران آب‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری

ویژه

لطفا تا بارگذاری کامل صفحه صبر کنید.

آموزش تهیه ی استیک با پنیر

آشنایی با روش تهیه ی سالاد جوجه

123